Saltar al contenido

El nostre equip

Xavi Fabregat
Pilot i Filmmaker

Soc en Xavi Fabregat, un apassionat dels drons des del 2020. A principis del 2023, vaig decidir fundar la meva empresa de serveis amb drons, fusionant la meva passió per volar amb el món de la imatge.

Oferim una àmplia gamma de serveis amb drons, incloent-hi fotografia i vídeo aeri, telemetria, cartografia, inspeccions i més. El nostre objectiu és fer que els drons siguin accessibles per a tothom i simplificar tasques quotidianes.

El que realment m’apassiona és experimentar el món des d’una perspectiva única, la vista d’ocell, que ofereix una nova manera d’apreciar la bellesa del nostre entorn.

He tingut l’oportunitat de participar en projectes diversos, des de videoclips fins a col·laboracions amb cadenes de televisió locals.

Els nostres valors es basen a oferir un servei de qualitat. Atenem clients per tota Catalunya i Espanya, proporcionant assessorament personalitzat i solucions efectives.

No tenim un missatge específic, però garantim un compromís infrangible amb l’excel·lència i la satisfacció del client. Esperem tenir l’oportunitat de treballar junts i fer que les vostres idees prenguin volada.

DJI MINI 2
DJI MINI 2
Previous slide
Next slide

DJI Mini 2

El DJI Mini 2 és un dron amb una gran agilitat gracies al seu tamany reduït, que ens permet obtenir imatges en recintes tancats i estrets com interiors d’edificis o boscos, que gracies al seu sensor CMOS 1/2,3″ ens permet obtenir calitats de video de fins a 4K a 60Fps.

DJI MINI 3 PRO
DJI MINI 3 PRO
Previous slide
Next slide

DJI Mini 3 Pro

Mini 3 Pro presenta un aspecte completament nou, optimitzat per a una millor experiència durant cada vol. Amb hèlixs més grans, aerodinàmica del cos inclinat i un potent sistema de detecció d’obstacles, el disseny elegant del Mini 3 Pro millora el temps de vol i la seguretat.

DJI AIR 2S
DJI AIR 2S
Previous slide
Next slide

DJI Air 2 S

L’Air 2 S és un dron de tamany mig amb un gran sensor CMOS d’1 polzada que ens dona calitats de fins a 5.4K a 30Fps, per tal d’aconseguir la millor definició visual posible. Té una bona resistència al vent, cosa que ens permet prendre imatges de qualitat, nítides i amb poca llum.

 

DJI Mavic 3 Multiespectral
DJI Mavic 3 Multiespectral
Previous slide
Next slide

DJI Mavic 3 Multiespectral

El DJI Mavic 3 Multiespetral és un dron pensat per a la topografia i per al control agrari.

Una inspecció aèria eficaç ha de ser capaç de veure allò que és invisible. És per això que Mavic 3 Multispectral té dues formes de visió. Combina una càmera RGB amb una càmera multiespectral per escanejar i analitzar el creixement dels cultius amb total claredat. La gestió de la producció agrícola requereix precisió i dades i Mavic 3M ofereix totes dues.

DJI MAVIC 3 Thermal
DJI MAVIC 3 Thermal
Previous slide
Next slide

DJI Mavic 3 Thermal

El més gran dins de les nostres files, amb una gran autonomia ens permet inspeccionar fins a 2 quilòmetres quadrats només amb una bateria. Equipat amb tres objectius, un tèrmic, un gran angular i un zoom ens dona la llibertat de poder inspeccionar amb total seguretat grans zones i obtenir imatges en gran qualitat per a inspeccionar a temps real des d’edificis o parcs fins a línies d’alta intensitat amb una precisió centimètrica. 

Segueix-nos

Verificado por MonsterInsights