Els drons d’Amazon no només entregaran a casa teva, sinó a qualsevol lloc on estiguis

Amazon va realment de debò amb aconseguir que el seu servei de lliurament amb drons sigui una realitat, i és que no és complicat d’entendre les millores que podria suposar un servei de lliurament gairebé a l’instant.

001_small

Però si crèiem que aquests lliuraments només serien a casa nostra, anem molt equivocats, doncs gràcies a internet podrem fer que ens enviïn un paquet a qualsevol lloc en el qual ens trobem, sense haver d’estar en una adreça particular.

En qualsevol lloc que ens trobem

Segons les noves informacions que provenen d’Amazon, estarien provant un sistema pel qual no agafarien una adreça que guardem en Amazon, sinò que per mitjà del GPS ens lliurarien un paquet estiguem on estiguem.

Gràcies a això i a una sèrie d’intercanvis de dades entre els drons propers, serà possible demanar un paquet a Amazon i que ens arribi al lloc en el qual ens trobem, sempre que estigui dins del radi d’actuació de la central d’enviaments.

De moment Amazon està en tràmits per aconseguir la patent, però queda molt per saber si aquesta innovació serà possible d’implementar, tant a nivell tecnològic com si podem assegurar que el dron no sigui atacat.

FONT: www.bidnessetc.com

Comparteix aquesta noticia: