CiU pregunta avui a Pastor al Congrés per la regulació dels drons

El portaveu adjunt de CiU al Congrés, Pere Macias, preguntarà aquest dimarts a la ministra de Foment, Ana Pastor , per què ha decidit prohibir l’ús de drones amb fins comercials en lloc de regular-los, tal com va publicar el 7 d’abril l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) a la seva pàgina web.

No obstant això, el diputat català creu que el que cal fer és regular “immediatament” l’ús d’aquestes aeronaus pilotades per control remot per a fins comercials, donades les possibilitats econòmiques que aquest tipus de dispositius permetrien, i així li ho farà saber a la ministra durant la sessió de control al Govern en el Ple de la Cambra, que aquesta setmana se celebra avui dimarts.

http://noticias.lainformacion.com/economia-negocios-y-finanzas/transporte/ciu-pregunta-manana-a-pastor-en-el-congreso-por-que-prohibe-los-drones-de-uso-comercial-en-vez-de-regularlos_p7IsIgKnVPXVjCYa91vtj3/

Autor: staff

Comparteix aquesta noticia: