James Cameron dóna suport a la tecnologia dels drons per aplicar-la al cinema

Els drons estan canviant la forma en què les pel·lícules es fan i el magnat del cinema James Cameron està recolzant aquesta tecnologia emergent.

El director de cinema  està donant  suport al concurs ” C-Prize”, un concurs dirigit  a desenvolupar el sector dels drons i impulsar Nova Zelanda com a potència mundial en el desenvolupament de la tecnologia d’avantguarda.

El concurs “C-Prize”  va ser presentat oficialment en els estudis Propeller (Nova Zelanda)  la nit del dimecres.

El director d’Avatar, Cameron i el productor Jon Landau van expressar el seu interès en que la indústria dels drons pot ajudar de manera extraordinària al  cinema. I per això recolzen aquesta tecnologia per aplicar-la al cinema.

1430907509945
“M’agrada la idea dels drons com  a plataformes per filmar. Qualsevol millora que es pugui fer perquè siguin més estables i més silenciosos donarà una nova varietat a la manera  que puguin ser utilitzats. Això és el que m’emociona del concurs “C-prize”.  Els equips poden desenvolupar tecnologia per reduir el soroll, augmentar l’estabilitat i el seguiment dels subjectes de filmació. Estic desitjant veure el que la gent pot crear “.

Landau va recalcar el caràcter innovador dels neozelandesos i la passió pel cinema , que ha fet  aquest país el lloc adequat per engegar aquesta iniciativa.

“No puc pensar en un millor lloc per presentar aquest repte tecnològic”, va dir.

El president de la comissió de cinema de Nova Zelanda  Chris Payne va dir  que els drons estant sent utilitzats cada vegada més tant en la indústria del cinema, com en la televisió i  en els videos musicals.

FONT: www.stuff.co.nz

Comparteix aquesta noticia: