Saragossa acollirà la primera fira de drons civils d’Espanya al setembre

Expodrónica, la primera Fira Internacional de Drons d’ús civil que se celebra a Espanya, tindrà lloc a Saragossa els propers 24 i 25 de setembre.

Aquesta fira internacional reunirà en la seva primera edició a diferents empreses espanyoles referents del sector i a altres d’Europa, Àsia i Estats Units en un espai de més de 10.000 metres quadrats en interior i exterior, segons informen els organitzadors en una nota de premsa.

 

nsl_drones_wifi

El sector dels drons civils preveu triplicar el seu mercat en els propers cinc anys i amb aquesta cita Saragossa es convertirà en la seva referència a Espanya.

Entre les activitats que contempla la fira hi haurà diverses trobades sectorials, un simposium i una carrera de drons amb els millors pilots nacionals i internacionals.

A Espanya es va aprovar al juliol de 2014 la regulació sobre l’ús de drons i és una realitat en el sector agrícola, aplicats a la cartografia, monitoritzar l’emissió de gasos, la planificació i ordenació urbanística, la inspecció d’infraestructures o la indústria audiovisual.

FONT: es.finance.yahoo.com

 

Comparteix aquesta noticia: