Dron CyPhy LVL 1 : reinventat per al rendiment i control

Kickstarter està treballant en el nou dron hexacopter CyPhy LVL 1. Aquest nou dron veurà la llum al febrer de 2016.

La majoria de les plataformes de nivell GoPro són quadcopters (4 hèlixs) el que significa que en cas d’una sola fallada de motor deixen de volar. En canvi els hexacopters poden arribar a casa a temps per al te.

cyphy-lvl-1

El preu segons Kiskstarter serà molt competitiu. Al voltant dels  495$.

Amb  el nou CyPhy LVL 1  podràs filmar res més treure-ho de la caixa. Amb aquest dron podràs gravar les teves vacances en família, fer fotos del pati posterior on tens la barbacoa, la impressionant 360º “spin off” d’un “half-pipe”. Fer fotos aèries de la teva llar,  inspeccionar el teu sostre després d’una tempesta, veure el paisatge, crear un “fly-over” de la teva propietat, etc…

 

Així que, per què hauries d’estar emocionat per el nou dron CyPhy LVL 1 ? Perquè fa accessible fer volar drons a tothom. Gràcies als avanços tecnològics i  poder compartir en temps real a les xarxes socials. Ja no hauràs d’aprendre a volar.

Amb aquest dron podràs  capturar la vida des d’una perspectiva totalment nova. El nou CyPhy LVL 1 és una extensió del teu braç, llocs a on no haguessis arribat mai. Aquest dron és versàtil i fàcil de transportar, carregat amb característiques professionals a un preu molt assequible.

És realment un dron creat per a tothom!

FONT: www.kickstarter.com

 

 

Comparteix aquesta noticia: