Creu Roja Estats Units

redcross-logo

La Creu Roja dels Estats Units fa un estudi amb Drons per a l’Alleugeriment de Desastres

Un nou estudi, encarregat per la Creu Roja Americana, pronostica els  drons un dels més prometedors i poderoses noves tecnologies per millorar la resposta a desastres i esforços de socors.
L’informe, que va ser anunciat dimarts al matí a la seu de la Creu Roja Americana de Washington, es va dur a terme per Mesura, una start-up que ofereix serveis d’avions no tripulats a empreses de tot el món, juntament amb diversos dels socis corporatius de la Creu Roja.

L’aplicació i l’ús d’aquest en l’entorn de desastre,  és bastant nou. Hi ha un munt d’oportunitats, hi ha un munt de preguntes que probablement encara necessiten ser contestades i la deguda diligència que s’ha de fer.

creu-roja

Hi ha tot tipus d’informació que els socorristes estan desesperats per tenir i en molts casos l’única manera d’aconseguir-ho és a través d’un vehicle no tripulat que pot volar molt baix a la terra”, va dir Justin Oberman, el president de Mesura.
Drons equipats amb càmeres poden transmetre un vídeo en viu als treballadors d’emergència, proporcionant-los una millor comprensió de les seves circumstàncies. Això proporciona molts avantatges, com ara saber on està segura de configurar les seves operacions. Els supervivents poden ser localitzats. Els nivells de les aigües d’inundació poden ser rastrejats. Subministraments, sempre que no siguin massa pesat, pot ser lliurat.
imrsimrsdron002imrsimrs9
L’informe esmenta que l’Agència Japonesa d’Energia Atòmica està provant avions no tripulats per mesurar la radiació emesa per la planta de Fukushima Daiichi. No hi ha risc d’un pilot de l’exposició a la radiació, a més d’avions no tripulats lleugers poden volar amb seguretat a altituds més baixes que els helicòpters.

Font : Whasington Post

Comparteix aquesta noticia: