Amazon: “La FAA ha d’aprendre de les regulacions europees”

Si ho diu Amazon vol dir que alguna cosa s’esta fent bé a nivell europeu per legislar l’us dels drons, la FAA es la AESA al nostre territori.

Paul Misener vicepresident de polítiques globals d’Amazon va carregar contra la FAA al comentar que estan agraïts per la concessió del certificat experimental però mentre ells van trigar mesos a “aprovar a mitges” la seva sol·licitud, Amazon ha seguit innovant de manera que aquest certificat és actualment obsolet al referir-se a un dispositiu i sistemes que ja no fan servir més.

Misener comenta que en aquests moments es troben experimentant amb drons més avançats on la recent aprovació de la FAA no serveix de res, ja que el que Amazon busca és tenir drons independents, que no necessiten intervenció humana i el permís que va atorgar la FAA exigeix que un pilot autoritzat sempre tingui visibilitat del dispositiu, el que és pràcticament impossible per al que ells busquen.

 

amazon 02

 

La FAA es va prendre un any i mig a autoritzar la nostra sol·licitud, esmenta el senyor Misener, qui compara i aplaudeix les polítiques més relaxades i apegades a la realitat de l’European Aviation Safety Agency (EASA) que contempla als drons sota una categoria d’aparell aeronàutic mentre que la FAA segueix jugant amb el concepte i limitant el seu ús.

També va parlar una mica dels nous sistemes que intervenen en els seus drons repartidors, els quals compten amb tecnologia que no requereix una persona que els supervisi tot el temps ja que són capaços de volar de forma automàtica amb coordenades i durant el trajecte la seva intel·ligència a bord els permet evitar xocar contra objectes fixos o que sorgeixin de sobte, el que sens dubte redueix dràsticament el risc d’algun accident.

Amazon continua amb el seu pla per implementar una gran flota de drons que s’encarregaran de lliurar paquets dins d’una superfície de 16 quilòmetres a la rodona, a una alçada màxima de 152 metres i en un temps estimat de 30 minuts, que de no aconseguir-ho en Estats Units a causa de les regulacions i els temps de la FAA, el implementaran al Regne Unit durant 2016.

 

Comparteix aquesta noticia: