dronVisual posa els seus pilots a disposició a UAViators

uaviators

No tot son diners, projectes i feina, hi ha ocasions on s’ha de mirar més lluny, per aquest motiu ens hem fet membres de la la xarxa social de drons humanitaris UAViators.

Us posem una mica en antecedents:

Durant el novembre del 2013 el tifó Haiya va devastar Filipines. Més de 6.000 persones van perdre la vida i gairebé dos milions es van veure obligades a desplaçar-se de casa seva. La tasca humanitària a Tacoblan, una de les poblacions més afectades es va veure reforçada per desenes de vigilants voladors que van cartografiar la zona.

Els drons van exercir una lloable missió: avaluar els danys des de l’aire i col·laborar amb les seves imatges en les tasques de reconstrucció posteriors.

haiti

Patrick Meier, director d’innovació social del Qatar Computing Research Institute, es trobava a Manila donant suport a la tasca humanitària de Nacions Unides. Es va adonar que els drons de diferents organitzacions estaven proporcionant imatges de forma molt més ràpida i barata que els satèl·lits, que trigaven 60 hores a arribar però també es va adonar que els drons volaven sense ordre ni concert.

Així que Meier va decidir fundar UAViators, una xarxa de treball que unís a pilots professionals amants dels robots aeris, advocats i investigadors per coordinar els esforços humanitaris dels drons a tot el planeta.

uaviators map

Ja som més de 1000 pilots de 60 països que han acceptat el codi de conducta, fabricants de primer nivell com 3D Robotics o Dji també s’han unit al projecte com assessors.

Web Oficial

Comparteix aquesta noticia: