Concepte de dron Apple

apple-drone

En el passat hem vist desenes de conceptes dedicats a un possible rellotge intel·ligent d’Apple que finalment ha arribat a materialitzar-se. És clar que la companyia de la poma treballa en desenes de projectes secrets en aquests moments i no podem descartar la possibilitat que un dron sigui un d’ells.

I si Apple estigués creant un d’aquests dispositius voladors amb el seu propi estil i tecnologia?

La idea no és tan desgavellada, tenint en compte que ara mateix s’està produint un “boom” en aquest sector i la pròpia companyia els comercialitza en els seus establiments de tot el món. Com seria el dron d’Apple? El dissenyador gràfic Eric Huismann ens ha posat les coses fàcils a l’hora d’imaginar un dron d’Apple, amb un concepte una mica curiós. Podem veure més imatges a continuació:

apple dron 2

apple dron 03

Tal com podíem imaginar, el disseny d’aquest dron s’allunya del convencional. És més net en el seu aspecte, una mica més voluminós en les seves extremitats, però equipat amb alta tecnologia. La càmera iSight típica dels productes d’Apple apareixeria directament integrada en els braços d’aquest gadget. El més curiós és que les càmeres de l’Apple Drone serien capaços de captar fotos panoràmiques des de qualsevol alçada.

A més, el dron d’Apple equiparia una connectivitat avançada que ens permetria gestionar el dron a major distància (encara que tenint en compte els últims fiascos d’Apple en connexions Wifi, no ens estranyaria que aquest dron acabés perdut per algun lloc inesperat).

Think Different? ;)

 

Comparteix aquesta noticia: