Els drons d’Amazon reben permís per repartir paquets als Estats Units

A finals del 2013 Amazon mostrava Prime Air , un servei que prometia lliuraments de paquets amb drons.

Més enllà dels problemes logístics i tècnics, la companyia de Jeff Bezos necessitava el permís de la FAA, l’organisme federal encarregat de regular l’espai aeri dels EE. UU i finalment aquesta autorització ha arribat .

amazon 02

Quan Amazon vulgui posar a prova el seu servei de drons Prime Air ha de tenir en compte les restriccions que la FAA ha imposat. Els drons per exemple hauran de romandre en contacte visual amb un operador de terra, no podran volar a més de 120 metres d’altura i només podran utilitzar-se durant el dia i amb bones condicions de visibilitat. Els que els controlin necessitaran un certificat oficial de pilots de drons.

La llicència concedida a la companyia és experimental i servirà per estudiar la viabilitat d’aquest servei abans de decidir si pot operar comercialment. En conseqüència, Amazon haurà de compartir les dades de tots els vols i els detalls de qualsevol contratemps que sorgeixin.

Sobre el paper, els drons utilitzats per Amazon poden lliurar comandes de fins 2,2kg en mitja hora i el seu abast és d’uns 16 quilòmetres. Tot i que la companyia es va avançar a la regulació nord-americana i va començar a realitzar proves a l’Índia , encara haurà de passar un temps fins que el servei es pugui posar en marxa comercialment.

 

 

Comparteix aquesta noticia: