Dron per reprimir manifestacions

Una empresa sud-africana de tecnologia militar a dissenyat un dron per reprimir manifestacions, equipat amb projectils de pebre i bales de pintura.

Skunk Riot Contro Copter com es diu el dron està dissenyat per controlar multituds ingovernables sense posar en perill la vida dels manifestants ni la del personal de seguretat.

L’empresa “Desert Wolf ” amb seu a Pretòria, es descriu com una companyia d’innovació tecnològica que entre altres coses desenvolupa dispositius per a ús militar i de vigilància.

 

riot control

El dron en qüestió està equipat amb quatre barrils de projectils de pintura cada un amb capacitat de llançar 20 trets per segon i també pot llançar 80 boles de pebre per segon.

El dispositiu té una capacitat total de 4000 projectils i està equipat amb una càmera tèrmica, una altra càmera de vídeo d’alta definició amb capacitat de gravar, sistema de telemetria, llums estroboscòpiques, làser encegador i altaveus.

Els seus vuit motors li permeten carregar 45 quilos, i pot ser operat a la distància per una sola persona, a través d’un sistema que registra vídeo i àudio en temps real.

Fins al moment, no han transcendit iniciatives similars a les nostres contrades.

Font: Desert Wolf

Comparteix aquesta noticia: