Filmació de corbs marins a la Patagonia

corbs-patagonia

Un equip d’investigadors van filmar a més de 5.300 parelles de corbs marins imperials niant com a part d’un projecte per registrar els hàbits de reproducció de les aus marines.

Milers d’aus fent els seus nius a través d’uns 2.000 metres quadrats de platja a la costa argentina.

Els drons són un mitjà amable, divertit, barat i segur per fer el laboriós treball que anteriorment era realitzat pels pilots i fotògrafs “, va dir el Dr Flavio Quintana, un biòleg que porta la conservació marina.

“Els resultats van ser espectaculars, milers d’imatges d’alta qualitat des de diferents angles i altures ens permeten determinar, amb dades precises, el nombre real de parelles reproductores en diferents colònies que ens ajudarà a entendre les tendències de la població de la Patagònia”.

Comparteix aquesta noticia: