Periodistes d’Al Jazeera multats amb 1.000€

paris

Un periodista d’Al Jazeera ha estat multat amb 1.000 €  per volar un dron a París la setmana passada i també es va confiscar el dron al periodista d’Al Jazeera Tristán Redman.

L’últim cop que es va veure un dron misteriós a París es va informar dilluns a la nit prop de la plaça de la Republique. Segons France TV el dron va ser descobert per un policia que vigilava la seu del diari Alliberament.

Volar drons sobre París sense llicència està prohibit per la llei i els vols nocturns no estan permesos sobre la ciutat.

Redman i dos col·legues van ser arrestats en un parc de París dimecres passat, després de dues nits successives d’avistaments de drons per la ciutat.

Al Jazeera va dir que l’equip havia estat filmant un informe sobre els misteris dels drons.

Redman s’enfrontava a una pena de presó d’un any i una multa màxima potencial de 75.000 €. Dimarts, el seu advocat va dir a l’agència de notícies AFP que el càstig va ser desproporcionat.

Els drons van ser vistos a les primeres hores de dimarts i dimecres de la setmana passada, sobre llocs com la Torre Eiffel, l’ambaixada dels Estats Units, el museu militar i dues portes històriques.

De moment les autoritats no han pogut establir qui està darrere d’aquests vols.

Font: BBC

Comparteix aquesta noticia: