Un espectacle amb drons a Amsterdam

El primer espectacle d’entreteniment de drons del món volara al Amsterdam Arena.

Nota de premsa:

“Aquesta tardor li donem la benvinguda a AIRE! La premier mundial serà a l’Amsterdam Arena. No podem esperar per estrenar el primer espectacle d’entreteniments de drons únic al món. Aquest espectacle arriba a un nou nivell en l’entreteniment, on els visitants es veuran immersos en els efectes 3D en lloc d’experiència 2D estàndard, el que demostra que la innovació és sensacional i res és impossible!

En aquesta alta energia i espectacle explosiu, els drons seran el centre d’una fusió de música, vídeo, projeccions i efectes especials. AIR li permet gaudir d’una varietat de ballet i batalles, carreres i làser, circ, il·lusions i sobretot la màgia de centenars de drons.

Estàs preparat per al següent nivell en l’entreteniment?”

Air 2015

Comparteix aquesta noticia: