JVC entra en el mercat de càmera/gimbal

JVC Kenwood està presentant quatre nous models de càmeres 4K en el NAB2014 amb sensors CMOS Super35 4K de la seva companyia germana Altasens.

Les càmeres que s’exhibeixen a l’estand són prototips i JVC no ha posat les dates de llançament o preus.

jvc04
GY – LSX1 ” ELISE “: l’Elise és una càmera 4K  equipada amb un sensor Super 35mm i objectiu PL. ELISE proporciona  imatges 4K ( 4096 × 2160 o 3840 × 216 ) a velocitats de fins a 60 p, així com imatges d’alta definició de fins a 240p. Grava en SDHX, targetes de memòria SDXC UHSI en format MPEG -4 AVC/H.264 4:2:2 amb 4 canals d’àudio. Capacitat de comunicacions IP avançat i inclou control remot i streaming .

jvc01

La base del gimbal també alberga una tecnologia que té les mateixes capacitats IP com la GY-HM890. Així, mentre que la càmera produeix imatges adequades per a aplicacions cinemàtiques, el sistema també té aplicacions per a l’emissió de notícies. En el cas d’un esdeveniment de notícies d’última hora, per exemple, una estació de notícies podria llançar un UAV sobre l’escena i té cobertura aèria en viu de l’esdeveniment transmès a l’estació en resolució Full HD – sense un helicòpter de notícies. Hi ha un munt de càmeres de vehicles aeris no tripulats al mercat, però cap té la tecnologia basada en IP per lliurar un informe de notícies en viu com el GW-GBLS1.

 

Autor: staff

Comparteix aquesta noticia: