APM per ajudar als pobles indígenes a la selva tropical de Guyana

La gent de Democràcia Digital treballa amb les persones del poble Wapichana a Guyana per construir un avió no tripulat, aixi els indígenes podran construir i utilitzar aquests aparells per a monitoritzar la desforestació il·legal i informar a l’administració de recursos.

Aquesta tecnologia té un enorme potencial per objectius humanitaris i de conservació: els drons poden crear ràpidament imatges d’alta resolució  a un cost que no es pot comparar a realitzar-les amb satèl·lit.

guyana-tessa-soldering-800

L’equip de monitoratge a Wapichana han demostrat que una remota comunitat indígena sense experiència prèvia enginyeria pot construir i volar un avió no tripulat complex i fer un mapa detallat.

Web del projecte: http://www.hacktherainforest.org/

Comparteix aquesta noticia: