Dji Presenta el seu nou quadcopter més avançat

Si pensavem que Dji es quedaria amb el seu famós Phantom i Phantom 2, en el passat CES de les Vegas han presentat el seu nou cavall guanyador, el Dji Inspire 1

Captura de pantalla 2015-01-22 a las 17.09.29

 

Potent, lleuger, flexible i estable, el Inspire 1 és el paquet més avançat i complet del DJI. Tota l’última tecnologia aèria embalada en un kit preparat per volar en qüestió de minuts. El seu nou disseny transformat és més aerodinàmic. Els seus braços de fibra de carboni li permeten maniobrar a l’aire i apartar-se del enfocament de la càmera prement un simple interruptor. Amb una visió sense obstacles de 360⁰, ara es poden capturar imatges independentment de la direcció en què s’està volant.

Cada component del Inspire 1 va ser dissenyat per ser resistent i lleuger. El disseny aerodinàmic de la carrosseria “talla l’aire” i millora encara més el teu control sobre l’aeronau. El gimbal del Inspire 1 i el seu sistema de càmera pot ser retirat de l’aeronau per a un transport segur i futures actualitzacions.

 

inspire-lateral

Nova càmera i sistema de gimbal

• Vídeo: 4K @ 24-30 fps, o 1080p @ 24-60fps,
• Fotos: 12 megapíxels
• Lent: 9 elements en 9 grups, incloent un element esfèric
• Sensor d’1 / 2.3 polzades CMOS
• 94⁰ gran angular FOV
• 3 eixos, 360⁰ gimbal giratori
La nova tecnologia de Lightbridge DJI permet transmetre vídeo d’alta definició de fins a 2 km.

2 emissores

Captura de pantalla 2015-01-22 a las 17.20.55

Per a un nivell encara més gran de precisió, es pot utilitzar una segona emissora i volar amb un amic. El pilot pot traçar la trajectòria de vol, mentre que l’altre té com a objectiu el gimbal i la càmera.

Cada usuari té la seva pròpia pantalla per veure exactament el que està sent filmat en temps real.

Esperem poder fer un anàlisis de la nostre unitat pròximament.

 

 

Comparteix aquesta noticia: