DJi presenta el nou hexacopter S900

s900

DJI líder del mercat ha anunciat avui el llançament del DJI S900, un poderós Hexacopter que permet una portabilitat sense precedents i facilitat d’ús en la captura d’imatges d’alta qualitat des del cel.

El S900 ofereix un marc lleuger i braços plegables pel que és fàcilment transportable a qualsevol lloc. També és compatible amb altres eines innovadores de DJI com el DJI Lightbridge, el Zenmuse Z15, GH3, GH4 etc

Amb un pes de 3,3 kg el S900 utilitza el controlador de DJI més ràpid de velocitat electrònic, li permet tenir un pes d’enlairament de 8,2kg. Pot volar durant fins a 18 minuts si es combina amb una bateria de 6S 12000mAh i portant un 6.8kg.

Amb trens d’aterratge retràctils i amortiment de les vibracions que ha estat un segell distintiu de professional, el S900 és prou compacte per portar a la part posterior d’un cotxe petit, el que permet als pilots capturar imatges aèries de qualitat professional en qualsevol lloc.

El DJI S900 està disponible per pre-comanda a través de distribuïdors autoritzats a tot el món per un preu d’uns 3,000€, depenent de controlador de vol i les opcions de configuració.

Més informació a DJI.com/S900

Comparteix aquesta noticia: