Amazon demana a la FAA permís per fer proves amb drons per l’entrega de paquets

Amazon ha sol · licitat a l’Administració Federal d’Aviació si pot començar proves en les seves pròpies instal·lacions, en un intent d’accelerar el desplegament del seu servei d’enviament Amazon Premium Air.

L’empresa va enviar una carta a la FAA aquesta setmana, en què va demanar l’oportunitat de dur a terme tasques de recerca i desenvolupament destinats al transport de paquets als clients d’Amazon.

Actualment, l’empresa amb seu a Seattle si vol provar nous dissenys per als seus drons ha de viatjar a un dels sis llocs aprovats per la FAA. Si es concedeix la sol·licitud significaria que l’equip de R+D de la companyia – que inclou un astronauta ex-NASA – no hauria de sortir de les instal.lacions Amazon per els tests dels nous drons.

 

 

 

 

Comparteix aquesta noticia: