Capturar vídeos aeris sense necessitat d’operador

El pròxim pas sembla que es fa realitat, drons que ens podran filmar sense ningú que els controli, a la famosa plataforma de crowfunding kickstarter han sortit dos interessants propostes:

 

HEXO +

50f638_drones-hexo-airdog_news

El primer projecte funciona amb un algoritme predictiu que es comunica amb el telèfon intel · ligent de l’usuari. Des de l’aplicació mòbil d’aquest producte també serà possible triar l’enquadrament desitjat i la posició relativa del dron amb una intuïtiva interfície 3D.

En aquest cas, el robot volador es tracta d’un hexacópter capaç d’arribar fins 70km / h amb 15 minuts d’autonomia. HEXO + utilitza el protocol MAVLINK per comunicar-se amb el telèfon intel · ligent i els seus creadors revelen que el programari de bord està basat en codi posat a disposició per 3D Robotics

160614134100_0

 

Airdog:

160614134122_0

En comptes d’utilitzar exclusivament el telèfon intel · ligent, AirDog basa el seu sistema de seguiment en un dispositiu anomenat AirLeash, que al seu torn es pot controlar des d’un telèfon mòbil.

AirDog té una velocitat màxima de vol de 64km/h promet entre 10 i 20 minuts de vol segons l’ús. Els creadors d’aquest dispositiu destaquen les tres maneres disponibles que inclouen seguiment automàtic, control remot manual i una manera de “steadycam en mà”. Al seu torn, la manera de seguiment automàtic de AirDog presenta diversos programes de moviment que fins i tot permeten traçar cercles al voltant del subjecte.

 

Comparteix aquesta noticia: