Jornades sobres els drons i les aplicacions a la enginyeria civil

30 de juny, en horari de 9:15 a 13:50 hores, en el Col·legi major Guadalupe, Avenida de Séneca, 4 – 28040 Madrid.

“Els dispositius popularment coneguts com “drons”, paraula anglesa que literalment significa “abellot” (el mascle de l’abella), han evolucionat des de l’entorn militar, en el qual es van desenvolupar originalment fa anys, a l’entorn civil, on les seves aplicacions, com dispositius no tripulats amb una autonomia i un cost raonable, estan despertant un fort interès per a moltes aplicacions civils en els més diversos camps, des de les clàssiques de cartografia i fotografia aèria, passant per la recerca de persones desaparegudes, control de qualitat de cultius, supervisió de terrenys, alarmes contra incendis, etc.

Cada dia apareixen noves i prometedores aplicacions d’aquests dispositius que ofereixen, a més d’un reduït mida i una alta disponibilitat sense risc per a les persones, una versatilitat enorme pel que fa a accés a llocs difícils, rapidesa en el desplegament, baix consum de combustible, i nombrosos avantatges més, que fan d’aquests aparells un interessant segment de productes per a moltes indústries, empreses i institucions que, amb la incorporació d’aquestes tecnologies, guanyen en competitivitat, eficàcia i qualitat de la informació que poden obtenir des de l’aire a un cost abans prohibitiu per a moltes aplicacions civils.

La Comunitat de Madrid, a través de la Direcció General d’Indústria, Energia i Mines desenvolupa activitats de difusió i promocion de tecnologies interessants per a diversos sectors industrials. Per això, organitza aquesta primera Jornada sobre Sistemes Aeris Remotament pilotats (en anglès RPAS), per divulgar diverses aplicacions d’aquests sistemes en l’àmbit civil.

La imaginació dels emprenedors i de les empreses madrilenyes trobaran sens dubte molts altres usos d’aquesta tecnologia, que aquesta demostrant de rabiosa actualitat a tot el món.

Inscripció gratuïta:

http://www.fenercom.com/pages/informacion/evento.php?id=356

Veiam quan tenim jornades aixi en les nostres contrades.

Comparteix aquesta noticia: