Els drons s’uneixen a la lluita per protegir la vida salvatge d’Àfrica

Els drons són cada vegada més assequibles i les empreses estan empenyent els límits de la tecnologia dron i inclou la protecció de la natura.

A Morrison, Colorado, prop de Denver, un grup està trobant nous usos per als seus avions no tripulats a 9.000 quilòmetres de distància.

Als EUA, l’Administració d’Aviació Federal segueix treballant en regulacions i estàndards per avions no tripulats, però a l’estranger a l’Àfrica, els avions no tripulats ja s’estan utilitzant als parcs naturals.

Fins i tot a la nit, els drons d’imatges tèrmiques poden realitzar un seguiment de la fauna. Amb la mirada posada al cel, els drons són capaços de fer coses que els humans mai podrien fer.

En llocs com Namíbia han estat comprant varis per vigilar els parcs naturals i per fer un seguiment dels caçadors furtius.

Crawford Allen, director de The World Wildlife Fund Amèrica del Nord, va dir: “Els caçadors furtius per aquí saben que hi ha alguna cosa en el cel que està buscant a ells …. Creiem que els drons seràn una eina important que ajudarà a protegir amb molt més eficàcia aquestes espècies precioses “.

El Fons Mundial per a la Natura està treballant amb el govern de Namíbia, proporcionant ajuda tècnica per volar els drons.

Chris Miser ex enginyer de la Força Aèria comenta:

“Aquesta és una  tecnologia que canviarà la forma de fer negocis en el món – igual que els d’Internet o telèfons mòbils o qualsevol cosa per l’estil si ens permet a les persones estalviar diners, salvar vides i crear llocs de treball”.

Font: CBS NEWS

Comparteix aquesta noticia: