Sunlight Photonics llança un nou petit UAV solar

Sunlight Photonics llença un petit UAV solar per aplicacions comercials i civils en el rang baix i mitja alçada.

La seva font d’energia primària prové de la llum solar, el que permet dur a terme missions de tot el dia.

Són adequats per a una varietat d’aplicacions, incloent les comunicacions sense fils, l’agricultura de precisió, plànols topogràfics, monitoratge d’incendis forestals i la vida silvestre, control fronterer etc

És el primer UAV solar disponible al mercat, que és capaç d’operar exclusivament amb energia solar. LA seva actual autonomia de vol és insuperable. A diferència d’altres és un vehicle molt robust i durador capaç de suportar múltiples llançaments i aterratges, vents forts, fortes turbulències i aplicacions molt exigents.

Té un fuselatge únic fabricat amb materials sòlids compostos de cèl · lules solars integrades, que en conjunt permeten una captació efectiva de l’energia solar. És aerodinàmicament eficient i capaç de portar càrregues útils de fins a 5 kg, mentre que proporciona sobre 100W de potència elèctrica. Pot operar a altituds de fins a 10.000 peus, proporcionant presència persistent de més de 8 hores. Un sistema complet que inclou el pilot automàtic, l’estació de control de terra i la programació, que simplifiquen en gran mesura les operacions de vehicles aeris no tripulats i milloren l’experiència de l’usuari final.

Comparteix aquesta noticia: