AESA aclareix la nota informativa

AESA ha aclarit que la nota publicada el 7 d’Abril sobre l’us de drons simplement es de caràcter general i merament informatiu, no es tracte d’una resolució o un acte de tramit que decideixi directament o indirectament sobre el fons de cap sol·licitud concreta per a l’us d’aquest tipus d’aeronaus, ni es prohibeix ni la tramitació d’aquelles que desitgin presentar-se com aixi va succeint.

Per tan el comunicat mencionat no reuneix els requisits establerts en l’article 116 de la llei 30/1992.

Tot i aixi valorem positivament les intencions de regulació del sector per treballar en un marc comú el mes aviat possible, segons les informacions que tenim a finals d’aquest mes de maig es tindria un borrador definitiu per tramitar com a projecte de llei.

resposta nota

Comparteix aquesta noticia: