Prosegur i el seu Dron que vigila l’interior de les empreses

Els dores, destinats a la vigilància de naus logístiques, grans recintes empresarials i altres espais d’ús privat, han estat presentats a la V edició de la trobada professional Prosegur Solucions Integrals al World Trade Center de Barcelona.

“Es tracta que de la realització d’una ronda de vigilància en els interiors d’una instal·lació empresarial i que pugui ser vigilada amb totals garanties per un dron des d’una visió en alçada i que complementa les tasques d’un vigilant”, assegura l’empresa sobre el primer dron per a ús de vigilància privada que arriba a Espanya.

“Aquest és un servei que ofereix Prosegur en exclusiva a Espanya i que compta amb un desenvolupament tecnològic propi”, ha explicat un portaveu de la firma.

prosegur

El dron amb capacitat autònoma per a la vigilància en interiors neix en el si del projecte Drone Service i s’integra en les solucions tecnològiques ja disponibles en els Centres de Control de Prosegur. A més, són un complement que dóna suport a la tasca humana i millora les capacitats de vigilància i resposta immediata.

Per aconseguir un dron d’interiors, que no depèn del GPS com a l’exterior, la firma ha superat la barrera tecnològica que suposava la navegació autònoma dins dels edificis. El dispositiu funciona guiat per un algoritme de posicionament, basat en sensors d’altura i en un escàner làser.

En cada moment, realitza un reconeixement de l’entorn i és capaç de detectar obstacles i superar-los.

Disposa de càmeres de gravació tradicional i tèrmica o infraroja, capaços de detectar cossos en funció de la seva temperatura que, d’una altra manera, serien invisibles per a l’ull humà.

FONT: Prosegur

Comparteix aquesta noticia: