Converteix el teu iPhone en un dron

02 iphone dron

PhoneDrone és una “funda” per al nostre smartphone (Android o iPhone) que inclou una placa base plena de xips, el seu propi programari i una bateria.

Gràcies a aquest conjunt podrem introduir el nostre telèfon en el seu interior i gaudir d’un dron completament funcional,  volar de manera autònoma o controlada des d’un altre dispositiu, inclòs l’Apple Watch.

Introduïm el nostre smartphone en aquesta funda i li ordenem que ens segueixi, automàticament el nostre telèfon s’encarregarà de seguir-nos des de l’aire sense perdre detall gràcies al sistema de miralls que inclou aquest accessori perquè l’angle de la càmera enfoqui a on nosaltres desitgem.

Per a la seguretat de l’usuari PhoneDrone fa ús de diversos sistemes de seguretat com el límit d’altura o l’aterratge automàtic per evitar desastresq, asseguren disposar de diversos sistemes de seguretat per garantir un vol segur i completament funcional, si a això li sumem que el nostre smartphone dotarà al dron de connexió de dades i de GPS molt precís s’ha acabat el veure com el teu dron es va volant.

03 iphone dron

El “dron” està disponible en Kickstarter a un preu mínim de dels 195 €, el més baix per a un dron amb aquestes característiques, i en ser el primer producte a oferir aquestes funcionalitat i venir d’una empresa prestigiosa en el crowdfunding com és xCraft Kickstarter els ha atorgat el títol de “Staff Pick”, el que en altres paraules significa que és una recomanació directa del propi portal de crowdfunding.

FONT: PhoneDrone

Comparteix aquesta noticia: