Expodrónica 2015 registre 6.500 visitants

Un total de 6.500 de visitants, una xifra que duplica les previsions inicials, han convertit la I Edició de Expodrónica 2015 com a èxit absolut i han consolidat Saragossa com el màxim referent en el sector dels drons a nivell europeu.

Per la seva banda, Isabel Buatas, directora de Expodrónica, ha assenyalat que aquesta primera edició “ha anticipat l’enlairament del sector dels drons i Expodrónica 2016 mostrarà la seva dimensió més global en incloure els drons de terra i mar”, després de signar al costat del president de la Fira de Saragossa i de la Cambra de Comerç, l’acord de celebració de la segona edició de Expodrónica.

Expodrónica 2015 ha reunit 71 expositors, entre els quals es troben els principals fabricants del món i les empreses de desenvolupament més innovadores. Entre les novetats més espectaculars que s’han presentat a la Fira, destaca la tecnologia dels Nanodrons, els drons més petits del món, dedicats tant a fins recreatius com les FPV Races, com a aplicacions de seguretat i emergències, ja que permeten accedir a zones innacesibles per qualsevol altre mitjà i en un temps rècord.

A més, els visitants han pogut conèixer les últimes novetats en mutirrotores i RPAS, que avancen cap a una major estabilitat, una major autonomia i el desenvolupament d’aplicacions cada vegada més sofisticades en l’àmbit de l’agricultura de precisió, la seguretat industrial, emergències o el sector audiovisual.

La segona edició de Expodrónica se celebrarà a Saragossa els dies 22, 23 i 24 de setembre de 2016 i tindrà un caràcter global en reunir per primera vegada al món a tot el sector dels drons, que inclouen els que es desplacen per terra i per mar.

A més, Expodrónica 2016 s’ampliarà una jornada més per donar cabuda a tots els públics, a més d’oferir dues jornades senceres exclusives per al visitant professional.

La Fira de Saragossa ha demostrat representar un espai únic per a la celebració d’aquesta trobada, a causa de que la seva ubicació i als usos autoritzats en ella, permet que convisquin en un sol espai les zones d’exposició i de vol de drons, tant a l’exterior com a l’interior.

 

 

Comparteix aquesta noticia: