Erle Robotics llança Spider a IndieGoGo

spider-es_erlespider_spider_2_440x900_1_440x900

Erle-Spider, el primer dron amb Ubuntu amb potes està des d’avui disponible a IndieGoGo:

https://www.indiegogo.com/projects/erle-spider-the-ubuntu-drone-with-legs

Una de les plataformes de crowdfunding més grans del món.

Erle-Spider és l’últim llançament de la companyia de robòtica espanyola Erle Robotics, una aranya robòtica intel·ligent disponible a partir de 399$.

Aquest dron amb 6 potes utilitza el sistema operatiu Snappy Ubuntu Core i proporciona accés a la botiga d’aplicacions en el núvol per a robots i drons:

http://erlerobotics.com/blog/snappy-store/

Recolzada per Canonical, permetrà a milers de desenvolupadors crear aplicacions per a robots i drons. Visió artificial, diferents models dinàmics, nous sensors, comportaments autònoms, … en els propers mesos s’espera que una infinitat de noves idees omplin aquesta “app store” de Erle-Spider.

Erle-Spider ha estat dissenyat per respondre a la creixent demanda de tecnologia per iniciar-se, aprendre, experimentar i investigar en el món de la robòtica a través d’un dron terrestre que no estigui limitat per la regulació existent. Té la capacitat d’accedir a zones limitades (canonades, clavegueres, etc.) i podrà ser controlat tant de forma autònoma, semi-autònoma com manual a través de Bluetooth, WiFi o fins i tot xarxes 3G i 4G.

 

Comparteix aquesta noticia: