Converteix un avió de paper en un dron

dron paper

Un petit dispositiu de menys de 45 euros converteix els avions de paper en un dron manejable amb el teu smartphone.

El gadget es denomina POWER 3.0, pesa 9 grams i s’acobla a avions de paper que segueixin un determinat patró; a la web del fabricant poden descarregar-se els dos models per imprimir: invadery nakamura.

Disposa d’una part que es col·loca a la punta de l’avió, en què va instal·lada l’antena, unida a través d’un llistó de plàstic a una altra darrere, on s’ubiquen l’hèlix i timó.

 

 

Segons presumeix l’empresa, permet que l’avió abast 50 metres de distància a un màxim de 18 quilòmetres per hora i aconsegueixi de 5 a 10 minuts d’autonomia gràcies a una bateria de 75 mAh.

Com és habitual en els drons petits, es maneja a través d’una connexió Bluetooth del telèfon intel·ligent i es recarrega a través d’USB.

Està indicat per a majors de 14 anys. Per als nens, la mateixa empresa produeix un altre kit de vol per a avions de paper, PowerUp 2.0, però no admet el control remot.

El dispositiu està optimitzat per Android 4.3 o 4.4 i es recomana que comptin amb giroscopi. En el cas de l’iPhone seu ús és òptim amb qualsevol a partir del model 4s, però cap dels iPads resulta ideal per manejar-los. Amb independència de la tecnologia, en els comentaris dels usuaris s’esmenta que resulta essencial plegar correctament el paper perquè l’avió planegi bé.

FONT: Power Up 3.0

Comparteix aquesta noticia: