Detingut un home per disparar al dron del seu veí a Kentucky

Un home ha estat detingut a Kentucky per disparar al dron del seu veí, en una disputa veïnal per la qual l’arrestat assegura que l’aparell estava sobrevolant la seva propietat en aquest moment.

 

El detingut, William Merideth, de 47 anys, ha explicat en declaracions a NBC News que estava intentant “mantenir la seva família fora de perill” quan va decidir utilitzar una pistola per fer caure el dron del seu veí.

“Com a ciutadà nord-americà tinc dret a defensar la meva propietat”, ha afirmat Merideth. “Crec que estava completament justificat per protegir la meva família”, ha subratllat. Per la seva banda, el propietari del dron, David Boggs, de 40 anys, assegura que l’aparell no estava en la propietat del seu veí. La disputa s’ha agreujat després que l’Administració Federal d’Aviació hagi indicat que no disposa de la informació suficient per precisar si havia traspassat la propietat o no

Aquest incident ha posat de manifest la necessitat d’establir límits, tant per als usuaris de drons com per als límits de la propietat, davant el creixent augment de l’ús d’aquests aparells no tripulats al país.

Kentucky-2

Merideth sosté que els seus fills es trobaven al jardí quan va veure el dron sobrevolant. “Vaig sortir a fora i vaig veure el dron volant”, ha relatat. Quan l’aparell es va acostar a la seva propietat, el detingut confessa que va agafar la seva pistola i no va dubtar a disparar.

“No tenia manera de saber si era un pederasta mirant als meus fills”, es justifica Merideth, ja que el dron, valorat en uns 2.500 dòlars (més de 2.200 euros), està equipat amb una càmera de vídeo.

FONT: NBC News

Comparteix aquesta noticia: