Finalment aquesta setmana debat sobre la necessitat de regular els drons d’ús comercial

El debat entre el portaveu adjunt de CiU al Congrés, Pere Macias, i la ministra de Foment, Ana Pastor, sobre la necessitat de regular l’ús comercial dels drons ha quedat ajornat fins aquesta setmana pel viatge que la responsable governamental té aquests dies al Golf Pèrsic, acompanyant al rei Joan Carles.

La pregunta estava recollida en l’ordre del dia de la sessió de control al Govern del Ple del Congrés per el passat dimarts, però finalment no serà debatuda fins aquest dimecres donat que Pastor no assistirà aquesta setmana a la cambra baixa.

I és que la ministra està de viatge oficial a Bahrain i Oman amb el rei Joan Carles fins divendres que ve, el mateix que els titulars de Defensa i Indústria, Pedro Morenés i José Manuel Soria, respectivament. Precisament aquest últim també ha vist ajornada una setmana una interpel · lació de CC-NC sobre les prospeccions petrolíferes a Canàries pel mateix motiu.

Font: http://www.elsemanaldigital.com/aplazado-a-la-proxima-semana-el-debate-sobre-la-necesidad-de-regular-los-drones-de-uso-210333_noticia.htm