Israel compra 2 drons a una empresa espanyola

Alpha Unmanned Systems, SL, amb seu a Madrid es complau a anunciar que el Centre Volcani d’Israel ha adquirit dos drons Sniper per al seu ús en la recerca agrícola.

Aquesta és la primera venda d’Alpha Unmanned Systems a una empresa d’Israel i marca una fita en el desenvolupament internacional d’Alpha. Israel és el mercat més desenvolupat i competitiu del món en el sector dels drons,  amb molts prestigiosos fabricants.

El Centre Volcani ha comprat els Sniper d’Alpha, ja que proporcionen una plataforma fiable per provar les últimes tecnologies relacionades amb imatges agrícoles.Una autonomia de vol de 120 minuts i una fiabilitat provada garanteixen que les aplicacions comercials  poden ser desenvolupades i provades.

Volcani Center

Victor Alchanatis del Centre Volcani afirma: “Estem encantats d’incloure l’última tecnologia dels drons per la monitorització agrícola i estem molt contents de treballar amb Alpha a Espanya. Els Sniper d’Alpha ens permeten ampliar la nostra recerca dins del pressupost i ampliar la recerca agrícola utilitzant l’última tecnologia dels drons i les imatges disponibles “.

Eric Freeman, director general d’Alpha Unmanned Systems, afirma: “Estem encantats de tenir com a client el Centre Volcani, un centre de recerca agrícola de classe mundial. Israel és el mercat de drons més desenvolupat i competitiu a nivell mundial. Recolzar el Centre Volcani demostra que els nostres Snipers són extremadament versàtils i competitius. L’ús agrícola representa la major oportunitat de creixement per a les tecnologies de drons a tot el món a mig i llarg termini “.

Sobre Volcani Center: L’Organització de Recerca Agrícola, Volcani Center és un centre de recerca agrícola israelià. A més, és la branca de recerca del Ministeri d’Agricultura i Desenvolupament Rural de l’Estat d’Israel i proporciona oportunitats de recerca per als científics locals i internacionals a nivell de postgrau, així com les oportunitats educatives per als joves israelians i internacionals, agricultors i científics. L’organització recolza la recerca agrícola israeliana, centrant-se en la ciència de les plantes, la ciència dels  animals, la protecció de les plantes, el sòl i les ciències ambientals, les ciències dels aliments, i la enginyeria agrícola.

Sobre Alpaha Unmanned Systems: amb seu a Madrid Alpha Unmanned Systems, SL és un fabricant de drons que exporta a tot el món. Amb el seu dron estrella, l’Sniper , amb les seves capacitats: autonomia de 120 minuts, càrrega útil de 2,5 kgs i un radi d’acció  de 15-30km, és el dron perfecte per als molts usos agrícoles i industrials. Alpha recolza als seus clients a tot el món a través d’una creixent xarxa de distribuïdors regionals.

FONT: Alpaha Unmanned Systems

Comparteix aquesta noticia: