La creació d’un dron grafiter

KATSU, Donen Moore, i Adafruit’s Becky Stern, estan intentant de perfeccionar la creació del dron grafiter: incorporar al dron un pot d’esprai de pintura. I han tingut un cert èxit i moltes peces trencades en el procés.

L’equip va utilitzar un Iris Plus per a aquest projecte en lloc del Phantom utilitzat per KATSU a principis d’aquest any, però el principi de tot l’esforç segueix sent el mateix: volar contra una paret, clicar l’ interruptor, i veure com es va creant el grafit.

Van modificar una pistola per acoplar-li un micro servo per poder aconseguir activar la pulverització, creant una sola unitat formada per pistola + pot d’esprai i colocar-la penjada sota el dron.

Aconseguir un dron capaç de pulveritzar pintura exactament on és vol és una tasca difícil, fins i tot en interiors. Per sort, el Pixhawk de l’Iris compta amb entrades de sensors i té una opció de “manteniment d’altitud” que accepta un sensor de sonar que es pot programar per mantenir-se a una determinada distància d’una paret. Aquests sensors són susceptibles a la interferència, per això va ser necessari la utilització d’un cable blindat per el bon funcionament del sensors.

Volar el dron no va ser gens fàcil degut el balanceig continu del pot de pintura que canviava constanment el centre de gravetat del dron. Fins i tot volar en interiors va resultar difícil.

FONT: diydrones

Comparteix aquesta noticia: