El dron perfecte per anar de pesca

aguadrone-1

Els drons estan conquerint els nostres cels gràcies a la seva versatilitat: Pràcticament qualsevol tasca que puguem imaginar ja pot ser realitzada de manera automàtica per un dron

Els aficionats a la pesca també tenen ja el seu propi dron, l’Aguadrone. Encara que a primera vista sembli com qualsevol altre, compta amb aspectes únics ideats per trobar les millors captures.

L’Aguadrone és resistent a l’aigua, així que no hem de tenir por que caigui al mar o al riu. I això és així perquè la idea és que fem servir aquest dron perquè passi per la superfície submergint la seva càmera per retransmetre al nostre smartphone la situació dels peixos.

aguadrone-3-280x440

Però no només podem fer servir la càmera, també hi ha altres mòduls orientats en exclusiva a la pesca, com per exemple un sonar que envia una senyal Wifi de 91 metres per enviar-nos l’escaneig de la zona al nostre dispositiu. D’aquesta manera podem veure la profunditat exacta del lloc en el qual estem i trobar peixos.

aguadrone-2

A més, un altre mòdul ens permet unir el fil i fer que el dron porti la mosca o esquer cap a la zona que més ens interessi, en comptes d’haver de tirar la canya; encara que pot ser que hi hagi aficionats als que això no els faci molta gràcia.

Podem aconseguir un Aguadrone aportant en la seva campanya de Kickstarter, encara que aconseguir a preu reduït ja està difícil; encara que queden unitats limitades per 699 dòlars, el preu normal és de 799 dòlars amb diversos mòduls inclosos.

FONT: Aguadrone

Comparteix aquesta noticia: