Arriba la segona edició del premi 1 milió de dòlars “UAE Drones for Good”

El comitè organitzador de la segona edició del premi 1 milió de dòlars “EAU Drones for Good” ha anunciat que començarà a acceptar les inscripcions a partir del 15 de juny.

Entries Open for Second Edition of US$ 1 Million Award for Civilian Application of Drones Technology

El premi, que està obert a individus, equips, universitats i empreses de tot el món, també ofereix 1 milió de dirhams  per al guanyador a nivell nacional. Els guanyadors seran honrats en una cerimònia especial el febrer de  2016 abans de la quarta Cimera de Govern.

178368350

En la presentació, Mohammed bin Abdul·là al Gergawi, Ministre d’Afers del Gabinet i president del Comitè Organitzador dels “UAE drones for Good”, va dir: “En virtut de les directrius de Sa Altesa el Xeic ​​Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vicepresident i primer ministre dels Emirats Àrabs Units i Governador de Dubai, els Emirats Àrabs Units aspira a convertir-se en el centre mundial de l’aplicació civil de la tecnologia dels drons. El premi serà contribuir al desenvolupament dels serveis públics i fomentar el talent internacional per innovar i crear idees en col·laboració amb institucions d’alt nivell i universitats. A través d’aquest premi, els Emirats Àrabs Units està oferint l’oportunitat per als empresaris i emprenedors per invertir en aquesta àrea que es fixa per emergir com un sector de milers de milions de dòlars en els pròxims anys “.

Saïf al Aleeli, Coordinador General del Premi, va dir: “Els UEA Drones for Good” en la seva segona edició promourà com una plataforma global per idees innovadores, facilitant la participació dels principals actors d’aquest sector i l’organització de sessions de reflexió en col·laboració amb universitats i centres de recerca a nivell local com a nivell global “.

Aquest concurs té com a objectiu fomentar la innovació en l’aplicació civil de la tecnologia de drons i promoure el desenvolupament de marcs legals en aquesta àrea. El premi no només honora els èxits en la tecnologia de drons, sinó també inspira a les ments creatives de seguir el camí de la innovació per servir a la humanitat.

Les principals categories de la concessió inclouen: Medi Ambient, Educació, Logística, Transport, Construcció i Infraestructura, Salut, Defensa Civil, Turisme, Serveis Socials, Desenvolupament Econòmic, Ajuda Humanitària i Atenció de Desastres.

Entries Open for Second Edition of US$ 1 Million Award for Civilian Application of Drones Technology

El premi rebrà treballs en els concursos internacionals i nacionals fins a l’1 de novembre de 2015. Els interessats a participar es poden inscriure a través de la pàgina web del premi, juntament amb presentacions dels seus vídeos i propostes. Les propostes seran avaluades per un jurat d’experts mundials, després es seleccionaran 10 candidats de cada categoria en les competicions nacionals i internacionals per a la propera ronda que serà anunciada el 22 de novembre de 2015.

Els semifinalistes seran portats a Dubai per presentar un prototip de treball i donar una demostració en viu de les seves idees en la part frontal del panell de jutges, que inclou a experts d’alt nivell i especialistes en tecnologies de drons. Els membres del jurat es donaran a conèixer en una data posterior.

Els sol·licitants han de ser capaços de demostrar un prototip de treball per a la fase final de la competició, que ofereix un servei genuí o solució a una necessitat real. Han de suggerir noves formes de millorar un servei existent utilitzant drons, o oferir nous tipus de serveis que podrien aplicar-se de forma pràctica i econòmica a través d’aquestes tecnologies. A més, els projectes han de ser semi o totalment autònoms, així com innovadors, futuristes i utilitzar la tecnologia civil més avançada disponible. També ha de ser segur, eficaç i econòmic.

Els individus, els equips, les universitats i les empreses tenen dret a participar tant en les competicions nacionals i internacionals. Ciutadans dels Emirats Àrabs Units i els residents poden optar per participar en el Concurs Nacional o en el Concurs Internacional, mentre que els concursants que no són ciutadans dels Emirats Àrabs Units o residents són elegibles per participar només en el Concurs Internacional.

La primera edició d’aquest premi va ser llançada pel xeic Mohammed bin Rashid durant la segona Cimera de Govern al febrer de 2014, en línia amb la seva visió d’utilitzar aplicacions civils de la tecnologia de drons per a la millora de la vida de les persones.

El premi, en la seva primera edició, va atreure a més de 800 participants de 57 països. Un dron resistent al xoc creat per l’equip suís Flyability va guanyar el premi d’ 1 milió de dòlars en el Concurs Internacional, mentre Wadi Drones de Matt Karau va rebre 1 milió de dirhams de premi en el Concurs Nacional.

FONT: dronesforgood

Comparteix aquesta noticia: