Batalla de drons en el centre de Sydney

Els visitants de Martin Place, al districte central de negocis de Sydney han tingut la possibilitat de competir amb drons gràcies al joc creat per Intel.

La primera  instal·lació “Game of Drones”  ha estat construïda per Intel com a part del festival de tardor de disseny i tecnologia, Viviv. Sis membres del públic alhora han estat capaços de volar dronsdins d’un recinte cilíndric especialment dissenyat, per competir per entrar en un obstacle per sobre i guanyar el joc.

Els participants han utilitzat tablets de Microsoft per controlar el dron. En una prova de vol, Mashable  va trobar molt limitat la movilitat dels drons, – simplement amunt o cap avall – una mica decebedor. Però això és degut a les estrictes regles de seguretat pública.

Per complir amb les regulacions de vol, Intel va haver d’establir una àrea d ‘”espai aeri aprovat” a la plaça pública. Qualsevol dron de pes superior a 100 grams es classifica com un avió per l’Autoritat d’Aviació Civil d’Austràlia.

LiveWorks, juntament amb Droneheadz i Sistemes de Robòtica, van ajudar Intel va crear la instal·lació “Game of Drones”.

“És tan difícil de pilotar una avioneta a través del mitjà de Martin Place, com ho és per aconseguir la seva aprovació”, va dir.

L’equip va trigar tres mesos per dissenyar el joc, va dir Marson, mentre que la construcció en si va trigar cinc dies. “La majoria de la gent no té idea de la complexitat que hi ha darrere”, va dir Marson.

Cada dron s’ha relacionat amb un ordinador que assigna exactament en quin punt de l’espai cúbic del recinte es troba. Això significa que el programari sap on és l’obstacle i les xarxes en tot moment. També triangula la posició de cada dron en un moment donat, el que significa que els drons no poden xocar durant el  joc.
Tot i que els drons han estat programats per no xocar entre ells, Marson dir que el seu equip tenia una gran quantitat de peces de recanvi a la mà, per si de cas. Cadadron s’identifica mitjançant diferents llums de colors, de manera que l’aspecte de la instal·lació sembla un flascó de cuques de llum, ha afegit Marson.

FONT: mashable.com

Comparteix aquesta noticia: