Saber escollir correctament

Dins  aquest camp de la tecnologia, tothom té idees “innovadores” . Farem  X, I i Z, però volem fer-ho amb drons! Però primer ens hauríem de fer la següent pregunta:  existeix la tecnologia? Algunes persones semblen pensar que els drons són  màgics, salvadors de resolucions de problemes, però el fet de la qüestió és que els drons només ajuden a les tecnologies existents.

veronicaquad

veronicaquadveronicaquadEn primer lloc, la gent ha d’adonar-se que els drons són una eina, no una solució completa. Hi ha moltes peces en joc si vostè desitja utilitzar un dron, incloses les exempcions legals, assegurances, i trobar la combinació adequada de maquinària i programari per aconseguir el seu objectiu. És un procés delicat; vostè no vol invertir en l’obtenció d’una exempció legal si la solució de maquinària i programari no existeixen per al conjunt del problema en particular, però també no vol fer vols de prova si no està adequadament protegit.

Un dron per als mitjans de comunicació, té un concepte molt simple,  un vehicle no tripulat; un petit augment d’una tecnologia ben establerta. Aviació ha existit durant centenars d’anys, la qual cosa fa que aquesta nova tecnologia no tripulada és especial degut al fet que actualment és més fàcil d’utilitzar. Els drons no han reinventat l’aviació, sinó que està  transformant  l’estructura de la gestió dels recursos tecnològics. En lloc d’estar subjectes a les necessitats i programació d’un pilot, es pot establir un protocol d’horari i de vol que maximitza l’eficiència.

Per contra, el poder transformador d’aquesta tecnologia és encara limitada. Gran part de la forma en què Internet va revolucionar la informàtica personal amb el potencial dels avanços, els drons tenen el mateix poder. Els drons donen a la gent una plataforma per construir, però la gent encara ha de desenvolupar la selecció a la carta.  Si desitja una plataforma personalitzable que és capaç en totes les seves dimensions i s’integra fàcilment l’automatització, un dron pot ser l’eina adequada per a vostè. Si el que es vol és una vareta màgica per dir adéu als seus problemes, el dron no és la seva solució.

FONT: suasnews.com

Comparteix aquesta noticia: